Thursday, July 27, 2017

Ulasan filem Janna Nick : The Nice Guys

Lama tak #JNmoviereview kan sebab dok check kat IMDB mcm tak dak movie yang best..semua below 3***... Tapi tadi gatai tangan check rating The Nice Guys kat IMDB (4****) selalu kalau IMDB rate 4 stars tu dah tahap ok sangat...

Tapi hari ni ku kena tipu dengan IMDB... #theniceguys tak best ok... Cara dia nk sampaikan misteri tu terlalu deeeeepppp! Banyak cakap...so #JNmoviereview bagi ** saje... boleh la layan cuma kena fikir lebih sikit + ngantuk sikit.

Esok sapa nak dating dgn gf/bf cari la cerita lain.. X-MEN ka ok tata goodnite @janna_nicker #sayangketatsendatpadat

2/5

Nota kaki: Janna Nick yang tipu. Filem ni tak sesuai untuk orang yang lemah fikirannya seperti Janna. Macamana industri filem nak maju. penonton malas berfikir. Tengok la director. Shane Black kot. Bukan Ahmad Idham. Peminat-peminat Janna Nick pun semuanya bodoh belaka! Siap ada yang ingat IMDB tu 1MDB! Nampak benar minat Janna bukan sebab minat seni filem tapi lapaq burit!

Plot: Berlatarkan Los Angeles pada tahun1970an, penyiasat persendirian Holland March dan penguatkuasa Jackson Healy perlu bekerjasama untuk menyelesaikan kes kehilangan seorang budak perempuan. Ketika menyiasat mereka mendapati satu konspirasi yang mengejutkan membabitkan orang-orang ternama.

Bahasa: Inggeris
Klasifikasi: 18
Tarikh Tayangan: 26 Mei 2016
Genre: Misteri / Ngeri
Durasi: 1 Jam 56 Minit
Pengedar: TGV Pictures
Pelakon: Ryan Gosling, Matt Bomer, Russell Crowe, Kim Basinger
Pengarah: Shane Black

No comments:

Post a Comment